【摘要】 I . Phonetics(5 points) Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify
I . Phonetics(5 points)
Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
Kaixin100内容管理系统
1. A.vital kaixin100.cn
B. silent
内容来自kaixin100
C. collide 本文来自Kaixin100
D. Fierce kaixin100.cn
答案:D Kaixin100网络,Kaixin100
2. A.taught copyright kaixin100
B. caught copyright kaixin100
C. laugh
copyright kaixin100
D. Fault Kaixin100内容管理系统
答案:C Kaixin100网络,Kaixin100
3. A.reception
B. receipt
copyright kaixin100
C. capture 内容来自kaixin100
D. Concept
答案:B
kaixin100.cn
4. A. boom copyright kaixin100
B. goose
C. flood
D. Gloom kaixin100.cn
答案:C
5. A. finger kaixin100.cn
B. singer kaixin100.cn
C. hanger kaixin100.cn
D. Ringer Kaixin100内容管理系统
答案:A 内容来自kaixin100
Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points) copyright kaixin100
Directions.. There are 15 incomplete sentences in this copyright kaixin100
section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.
A. paper
内容来自kaixin100
B. easy
C. private Kaixin100网络,Kaixin100
D. Pocket 内容来自kaixin100
答案:D Kaixin100网络,Kaixin100
7. After the busy day I've had, I need a __ drink. Kaixin100网络,Kaixin100
A. heavy Kaixin100网络,Kaixin100
B. sharp Kaixin100内容管理系统
C. Strong 内容来自kaixin100
D. Powerful
Kaixin100内容管理系统
答案:C copyright kaixin100
8. If you__ stayed at home, this would never have
kaixin100.cn
happened.
copyright kaixin100
A. Have
B. Had
copyright kaixin100
C. will have kaixin100.cn
D. would have copyright kaixin100
答案:B
9. --How much did this set of furniture cost? copyright kaixin100
--I forgot __
Kaixin100内容管理系统
A. how much it costs
本文来自Kaixin100
B. how much did it cost
C. how much it cost
本文来自Kaixin100
D. how much does it cost Kaixin100网络,Kaixin100
答案:C
内容来自kaixin100
10. We had a long way to go so we decided to __ Kaixin100内容管理系统
early. kaixin100.cn
A. set on Kaixin100内容管理系统
B. put on kaixin100.cn
C. set off copyright kaixin100
D. put off Kaixin100内容管理系统
答案:C kaixin100.cn
11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.
kaixin100.cn
A. Although Kaixin100内容管理系统
B. As
Kaixin100内容管理系统
C. Since
内容来自kaixin100
D. Unless
copyright kaixin100
答案:A
copyright kaixin100
12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.
A. to record 本文来自Kaixin100
B. recorded 本文来自Kaixin100
C. recording
copyright kaixin100
D. being recorded 本文来自Kaixin100
答案:B Kaixin100网络,Kaixin100
13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career. 内容来自kaixin100
A. basically Kaixin100网络,Kaixin100
B. remarkably
Kaixin100网络,Kaixin100
C. perfectly 内容来自kaixin100
D. Actively copyright kaixin100
答案:B Kaixin100内容管理系统
14. When John left the office, Amy __ at her desk.
A. is still working
本文来自Kaixin100
B. has still worked
Kaixin100内容管理系统
C. had still working
kaixin100.cn
D. was still working
答案:D 本文来自Kaixin100
15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach? copyright kaixin100
A. adjust 内容来自kaixin100
B. repeat copyright kaixin100
C. accept Kaixin100内容管理系统
D. Refuse
Kaixin100网络,Kaixin100
答案:A 内容来自kaixin100
16. The carpet has so many stains on it that it needs Kaixin100网络,Kaixin100
A. replace
Kaixin100内容管理系统
B. to replace kaixin100.cn
C. being replaced copyright kaixin100
D. to be replaced 内容来自kaixin100
答案:D copyright kaixin100
17. I sent him the package yesterday. He __ it by now. kaixin100.cn
A. might have received 本文来自Kaixin100
B. received 内容来自kaixin100
C. will receive
D. Receives
答案:A 内容来自kaixin100
18. Is this the factory __ you visited the other day? Kaixin100网络,Kaixin100
A. what
Kaixin100网络,Kaixin100
B. where
copyright kaixin100
C. That
kaixin100.cn
D. When copyright kaixin100
答案:C
copyright kaixin100
19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar. 内容来自kaixin100
A. taste copyright kaixin100
B. to taste
C. tasted copyright kaixin100
D. Tasting 内容来自kaixin100
答案:A copyright kaixin100
20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest. 内容来自kaixin100
A. a boy 本文来自Kaixin100
B. any boy Kaixin100网络,Kaixin100
C. some boys 本文来自Kaixin100
D. most boys
答案:B
内容来自kaixin100
Ⅲ. Cloze(30 points) 本文来自Kaixin100
Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
Kaixin100内容管理系统
Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22 本文来自Kaixin100
Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and "switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired. copyright kaixin100
In order to treat insomnia 28, it is first 内容来自kaixin100
necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real Kaixin100内容管理系统
relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleep
to33
copyright kaixin100
Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and 本文来自Kaixin100
most effective ways of 34 this goal for long-lasting results. 本文来自Kaixin100
Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching. 本文来自Kaixin100
21. A. harm
Kaixin100内容管理系统
B. affect 内容来自kaixin100
C. change copyright kaixin100
D. Impact Kaixin100网络,Kaixin100
答案:D
22. A. demands
本文来自Kaixin100
B. concerns Kaixin100网络,Kaixin100
C. Reasons Kaixin100网络,Kaixin100
D. Questions
本文来自Kaixin100
答案:B kaixin100.cn
23. A. interesting
Kaixin100内容管理系统
B. same
C. common
D. Alike
答案:C Kaixin100内容管理系统
24. A. on
B. off
C. up Kaixin100内容管理系统
D. Down 内容来自kaixin100
答案:B
25. A.getting
内容来自kaixin100
B.taking
Kaixin100网络,Kaixin100
C.going
D.pulling 内容来自kaixin100
答案:D
kaixin100.cn
26. A. image Kaixin100内容管理系统
B. dream
C. concept 本文来自Kaixin100
D. Thought
答案:D
27.A.cause 本文来自Kaixin100
B.1eave Kaixin100网络,Kaixin100
C.disturb
D.1ead
本文来自Kaixin100
答案:B Kaixin100网络,Kaixin100
28.A carefully kaixin100.cn
B easily
Kaixin100内容管理系统
C.effectively
copyright kaixin100
D.Finally 本文来自Kaixin100
答案:C
copyright kaixin100
29.A if Kaixin100网络,Kaixin100
B.how
C.where
copyright kaixin100
D.What
答案:D copyright kaixin100
30.A remembered
Kaixin100网络,Kaixin100
B pulled
C.changed copyright kaixin100
D.Printed
答案:A
31.A.scales 内容来自kaixin100
B.steps
C.methods Kaixin100网络,Kaixin100
D.techniques 内容来自kaixin100
答案:B Kaixin100内容管理系统
32.A fully Kaixin100网络,Kaixin100
B recently
copyright kaixin100
C.silently kaixin100.cn
D.Actively copyright kaixin100
答案:A kaixin100.cn
33.A.appear
Kaixin100内容管理系统
B.show
copyright kaixin100
C.occur Kaixin100网络,Kaixin100
D.Realize 本文来自Kaixin100
答案:C 本文来自Kaixin100
34.A.achieving
本文来自Kaixin100
B.targeting copyright kaixin100
C keeping copyright kaixin100
D.Aiming
Kaixin100网络,Kaixin100
答案:A
kaixin100.cn
35.A.0bject 内容来自kaixin100
B.system 内容来自kaixin100
C.result Kaixin100内容管理系统
D.Strategy copyright kaixin100
答案:D Kaixin100网络,Kaixin100
Ⅳ.Reading Comprehension(60 points)
Directions:There are five reading passages in this part.Each passage is followed by four questions.For each question there are four suggested answers marked A,B,C and I Choose the best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
Passage One 内容来自kaixin100
Alexia Sloane,a l0一year-old girl,lost her sight when she was two following a brain disease But despite her disability she has excelled at languages and is already fluent in English,French,Spanish and Chinese。and is learning German.
Kaixin100网络,Kaixin100
Now she has experienced her dream job of working
as an interpreter after East of England MEP(欧盟议员) copyright kaixin100
Robert Sturdy invited her to the parliament building in Brussels,thus becoming the youngest interpreter to work at the European Parliament.
kaixin100.cn
“She was given a special permit to get into the Kaixin100网络,Kaixin100
buildin9,where there is usually a minimum age requirement of l4.and sat in a booth listening and
interpretin9,”said her mother,Isabelle.“The other 本文来自Kaixin100
interpreters were amazed at how well she did as the
本文来自Kaixin100
debate was quite complicated and many of the words
本文来自Kaixin100
were rather technical.” kaixin100.cn
Alexia has been tri-lingual since birth as her
mother,a teacher,is half French and half Spanish,while her father,Richard,is English.She started talking and communicating in all three languages before she lost her sight but adapted quickly to her blindness.By the age of four,she was reading and writing in Braille(盲文).When she was six。Alexia began to learn Chinese.The girl is now learning German at school in Cambridge. 本文来自Kaixin100
Alexia has been longing to be an interpreter since 内容来自kaixin100
she was six and she chose to go to the European Parliament as her prize when she won a young achiever Kaixin100网络,Kaixin100
of the year award.She asked if she could shadow interpreters and Mr.Sturdy agreed to take her along as his guest. 本文来自Kaixin100
Alexia worked with the head of interpreting and had
kaixin100.cn
a real taste of lire in parliament.“It was fantastic and lm absolutely determined now to become an interpreter,she said
36.What does the passage tell about Alexia Sloane?
A.She is very proud of her parents.
B She has learned five foreign languages. kaixin100.cn
C.She is a quick learner of languages.
D. She has difficulties with language learning.
kaixin100.cn
答案:C Kaixin100网络,Kaixin100
www.fjeduzs.com.cn copyright kaixin100
37. Why did Alexia need special permission to enter the
parliament building?
A. She was not in a state of good health.
B. She could not afford the admission fees. Kaixin100内容管理系统
C. She did not meet the age requirement.
本文来自Kaixin100
D. She did not have an adult to accompany her.
Kaixin100内容管理系统
答案:C
38. What did Alexia want to do after she got the award?
Kaixin100内容管理系统
A. To travel to other European countries.
copyright kaixin100
B. To visit the European Parliament. Kaixin100网络,Kaixin100
C. To apply for a position in the government. kaixin100.cn
D. To study German at Cambridge University. 内容来自kaixin100
答案:B Kaixin100网络,Kaixin100
39. The tone of the passage can be best described
as
A. Critical Kaixin100内容管理系统
B. admiring
内容来自kaixin100
C. Understanding 本文来自Kaixin100
D. Doubtful kaixin100.cn
答案:B kaixin100.cn
Passage Two Kaixin100网络,Kaixin100
Generations of Americans have been brought up to 内容来自kaixin100
believe that a good breakfast is essential to one's life. Eating breakfast at the start of the day, we have been
copyright kaixin100
told,and told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip. But for many people, the thought of food as the first thing in the morning is never a pleasure So despite all the efforts,they still take no breakfast. kaixin100.cn
Between 1977 and 1983, the latest year for which figures could be obtained, the number of people who didn't have breakfast increased by 33%from 8.8 million to 11.7 million--according to the Chicago-based Market Research Corporation of America. For those who dislike eating breakfast, however, there is some good news.
Several studies in the last few years have shown
that,for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. "Going without breakfast does copyright kaixin100
not affect work,"said Arnold E.Bender, former professor of nutrition at Queen Elizabeth College in London, "nor does giving people breakfast improve work. " Scientific evidence linking breakfast to better health or better work is surprisingly inadequate(不充分) ,and most of the recent work involves children, not adults. "The literature," says one researcher, Dr. Earnest Polite at the University of Texas, "is poor."
40. Which of these is mentioned in the second paragraph? 本文来自Kaixin100
A. The number of the people who skip breakfast has 内容来自kaixin100
increased.
B. Many people fill their cars with gasoline in the
kaixin100.cn
morning.
C.8.8 million people got involved in a study on kaixin100.cn
eating habits. 本文来自Kaixin100
D. A company carried out a research in 1983.
答案:A copyright kaixin100
41. Which is closest in meaning to the underlined part?
A. Having breakfast does not improve work, either. 内容来自kaixin100
B. Giving people breakfast improves work.
C. Going without breakfast can improve work, too. copyright kaixin100
D. Having breakfast does improve work.
答案:A
42. What does the word "literature" in the last sentence Kaixin100内容管理系统
refer to?
kaixin100.cn
A. Modem American literature.
B. Any printed materials. Kaixin100网络,Kaixin100
C. Written works on a subject.
kaixin100.cn
D. Stories, poems and plays.
kaixin100.cn
答案:C 本文来自Kaixin100
43. Which of the following statements best summarizes the writer's conclusion about the function of breakfast? Kaixin100网络,Kaixin100
A. Omitting breakfast helps improve work.
B. Eating breakfast is absolutely necessary.
copyright kaixin100
C. Scientists have produced sufficient evidence in support of breakfast. copyright kaixin100
D. There isn't strong evidence to prove that breakfast 内容来自kaixin100
is a must. kaixin100.cn
答案:D Kaixin100网络,Kaixin100
Passage Three Kaixin100网络,Kaixin100
When you stretch out in the sun you can do one 内容来自kaixin100
of the three things: you can use no sun tan oil, an 内容来自kaixin100
ordinary sun tan oil; or Bergasol.
Kaixin100网络,Kaixin100
If you don't use any sun tan oil when you're in
the sun, you will burn surprisingly quickly. If you use 内容来自kaixin100
an ordinary sun tan oil, you will protect your skin to a lesser or greater degree.How much protection depends on the "protection-factor number" on the bottle. Some oils block out so many of the sun's rays and you can stay in the sun all day without burning but you won't go very brown,either.
内容来自kaixin100
Bergasol will protect your skin like an ordinary Kaixin100网络,Kaixin100
sun tan oil. It also has a tan accelerator that speeds up the rate at which the sun activates the skin cells that produce melanin(黑色素). It is melanin that gives the skin its brown colour. Bergasol enables you to go
copyright kaixin100
brown faster,am as the days pass the difference will become more obvious.Unfortunately, this special formulation isn't Cheap to prepare.So Bergasol is rather more expensive than ordinary sun tan oil. However, the price looks more attractive as you do. copyright kaixin100
Bergasoi
kaixin100.cn
It makes you go brown faster Kaixin100网络,Kaixin100
Protection Many people imagine that "cover-up" means you don't get a tan. Nothing to show for your holiday. Kaixin100内容管理系统
Not so. With "cover-up", you can get brown if
you want to. The point of "cover-up" is to protect Kaixin100内容管理系统
your skin from the harmful rays of the sun which,
copyright kaixin100
according to the experts ,make your skin look older. Kaixin100网络,Kaixin100
That's what Solex Cover-up is all about--protection for your skin. It has a Sun Protection Factor 8, which makes it suitable for anyone. Find out how it works for you by consulting the Solex Sun Chart. On sale wherever Solex is. With Solex Cover-up, you can tan as slowly as you like. As gently as you like. And with much less
Kaixin100内容管理系统
chance of peeling. Your tan will look better. Your Kaixin100网络,Kaixin100
skin will stay young longer. Kaixin100网络,Kaixin100
Solex Kaixin100内容管理系统
Gentle tan.., full protection Kaixin100内容管理系统
44. What can we learn from the second advertisement? 本文来自Kaixin100
A. It is easy to get a suntan in summer.
B. Suntan is regarded as a sign of protection.
C. Sunlight could make one look older. Kaixin100网络,Kaixin100
D. Everyone wants to get a suntan from holiday. Kaixin100网络,Kaixin100
答案:C Kaixin100网络,Kaixin100
45. Why is Solex suitable for everyone? copyright kaixin100
A. Its price is more attractive. 内容来自kaixin100
B. It can be used to relieve sunburn.
C. It can make the skin cells more active. 内容来自kaixin100
D. It has a mild protection factor. copyright kaixin100
答案:D copyright kaixin100
46. Compared with Solex, Bergasol__ 内容来自kaixin100
A. helps one go brown more quickly copyright kaixin100
B. better protects one's skin 本文来自Kaixin100
C. is more competitive in price kaixin100.cn
D. is a better sun tan oil copyright kaixin100
答案:A kaixin100.cn
47. What is the most attractive feature of Solex Cover-up? Kaixin100内容管理系统
A. It helps one get a more beautiful tan.
本文来自Kaixin100
B. It is often on sale in supermarkets. 内容来自kaixin100
C. It blocks out more sun's rays than other oils. 本文来自Kaixin100
D. It helps one tan gradually and gently. Kaixin100网络,Kaixin100
答案:D copyright kaixin100
Passage Four
Kaixin100网络,Kaixin100
Ideas about polite behaviour differ from one culture to another.Some societies, such as America and Kaixin100内容管理系统
Australia,for example, are mobile and very open. People
内容来自kaixin100
here change jobs and move house quite often. As a m result, they have a lot of relationships that often last only ma short time, and they need to get to know people quickly. So it's normal to have friendly conversations with people that they have just met, and you can talk about things that other cultures would regard as Kaixin100内容管理系统
personal.
内容来自kaixin100
On the other hand, there are more crowded and less Kaixin100网络,Kaixin100
mobile societies where long-term relationships are more important. A Malaysian or Mexican business person, for example,will want to get to know you very well before he or she feels happy to start business. But when you do get to know each other, the relationship becomes much deeper than it would in a mobile society.
本文来自Kaixin100
To Americans, both Europeans and Asians seem cool and formal at first. On the other hand, as a passenger from a less mobile society puts it, it's no fun spending several hours next to a stranger who wants to tell you all about his or her life and asks you all sorts of
Kaixin100网络,Kaixin100
questions that you don't want to answer. 内容来自kaixin100
Cross-cultural differences aren't just a problem for travelers, but also for people in daily life. Some societies have " universalist'' cultures. These societies strongly respect rules, and they treat every person and situation in basically the same way. "Particularist" ( 强调特性的)societies also have rules, but they are less important than the society's unwritten ideas about what is right or wrong for a particular situation or a particular person. So the normal rules are changed to fit the needs of the situation or the importance of the person.
48. What can be learned from Paragraph 1?
Kaixin100网络,Kaixin100
A. People from a mobile society dislike talking about
内容来自kaixin100
personal affairs.
Kaixin100内容管理系统
B. Short-term relationships are common in a mobile kaixin100.cn
society. 本文来自Kaixin100
C. Americans tend to make more friends than people
kaixin100.cn
from other cultures. Kaixin100内容管理系统
D. It is difficult for Americans and Australians to
kaixin100.cn
communicate with strangers. 本文来自Kaixin100
答案:B
Kaixin100网络,Kaixin100
49. Who do Malaysians prefer to start business with according to the passage? Kaixin100内容管理系统
A. Those who talk a lot about themselves.
Kaixin100网络,Kaixin100
B. Those who they know well enough. Kaixin100内容管理系统
C. Those who enjoy talking with strangers.
Kaixin100网络,Kaixin100
D. Those who want to do business with them. copyright kaixin100
答案:B
50. Which of the following is true about the rules in "particularist" societies?
A. They change to fit different situations. copyright kaixin100
B. People respect and obey them completely.
C. They don't exist.
D. No one obeys them.
答案:A
51. What is the main idea of this passage? Kaixin100内容管理系统
A. Polite behaviour varies with different cultures.
B. Less mobile societies have fewer rules.
C. People from mobile societies are more polite. 本文来自Kaixin100
D. Cultural differences are important. Kaixin100网络,Kaixin100
答案:A kaixin100.cn
Passage Five 内容来自kaixin100
Claude-Oscar Monet ( 1840 -- 1926 ) was a French Kaixin100内容管理系统
artist and a leading member of the Impressionist group of painters. Born in Paris, Monet spent his childhood in Le Havre. There he met a local artist, Eugene Boudin. Who encouraged him to become a landscape painter. Kaixin100网络,Kaixin100
In 1859, Monet went to Paris to study at the Kaixin100内容管理系统
Academie Suisse. Between 1860 and 1862, Monet served in the army in Algeria ( 阿尔及利亚 ). He returned to Paris where he met most of the major artists of the era. In 1870, Monet married Camille Doncieux. To escape the Franco-Prnssian war,they moved to London Back to
copyright kaixin100
France, they settled at Argenteuil, a boating centre on the Seine (塞纳河 ) which drew many other Impressionist painters. Working from nature was a particular symbol of the Impressionist movement, and one that Monet valued, reflecting in his paintings the ever-changing impact of light and weather conditions. Kaixin100网络,Kaixin100
In 1872,he visited Le Havre where he painted "An Impression,Sunrise". When exhibited in 1874, part of its title was used by a critic to label the whole movement "Impressionism". 本文来自Kaixin100
Monet's wife died in 1879,and he set up home with
Kaixin100网络,Kaixin100
Alice Hoschede, the wife of one of his most important
sponsors. During the 1880s, Monet traveled through France painting a variety of landscapes. He gradually Kaixin100网络,Kaixin100
became better known and for the last 30 years of his life he was regarded as the greatest of the Impressionists.
本文来自Kaixin100
From 1890 he began to paint a series (系列 ) of Kaixin100网络,Kaixin100
pictures of one subject, including "Haystacks" "Rouen 内容来自kaixin100
Cathedral" and "Waterlilies". The latter were painted in the fine garden Monet created at his house at Giverny, where he lived from 1883 on. He painted them over and 本文来自Kaixin100
over again,most significantly in a series especially for a museum in Paris.
Kaixin100内容管理系统
52. Monet was introduced to art
A. by an artist in his childhood
B. by his father in Le Havre
C. during his short stay in Algeria 本文来自Kaixin100
D. during his visit to Paris
答案:A
M.fjeduzs.com.cn
53. Which of the following is true according to the Kaixin100内容管理系统
passage?
A. Impressionism was born in London. 内容来自kaixin100
B. Monet was one of the sponsors of Impression Kaixin100网络,Kaixin100
C. Argenteuil was the birthplace of many impressionists
Kaixin100网络,Kaixin100
D. Impressionist paintings are mainly based on nature Kaixin100内容管理系统
答案:D kaixin100.cn
54. What is said about the painting "An Impression, 本文来自Kaixin100
Sunrise"? Kaixin100网络,Kaixin100
A. It established Monet's fame as an artist for the
kaixin100.cn
first time. kaixin100.cn
B. It invited a lot of strong criticism from the public.
C. It was painted by Monet and Eugene Boudin.
kaixin100.cn
D. It was the origin of the name "Impressionism". 本文来自Kaixin100
答案:D
55. What do we know about Monet's life since 18907
copyright kaixin100
A. He painted only for a museum in Paris.
B. He devoted himself to traveling overseas.
kaixin100.cn
C. He was influenced by Alice in his painting style.
kaixin100.cn
D. He focused on paintings of a particular theme. copyright kaixin100
答案:D Kaixin100网络,Kaixin100
V. Daffy Conversation(15 points) 本文来自Kaixin100
Directions:Pick out appropriate expressions from the eight choices below and complete the following dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
Kaixin100内容管理系统
Kaixin100内容管理系统

copyright kaixin100
Lisa:Well, honey, how did you like the opera?
Henry 56 ?
Lisa: Of course.
本文来自Kaixin100
Henry:To tell the truth, I was bored to death. What a
本文来自Kaixin100
ridiculous art form! 57 本文来自Kaixin100
Lisa:Hum! 58 ? It was beautiful. And you just saw
one of my favourite operas. Kaixin100网络,Kaixin100
Henry: 59 ,dear. I know you like opera, but it just 本文来自Kaixin100
isn't for me. I'd rather read a novel or watch a movie. 内容来自kaixin100
Lisa=But you don't know how to appreciate opera.60 copyright kaixin100
Henry=OK,what you're saying may be true. 本文来自Kaixin100
56题答案:H 本文来自Kaixin100
57题答案:D
58题答案:G
59题答案:E
Kaixin100网络,Kaixin100
60题答案:F copyright kaixin100
Ⅳ. Writing(25 points) 内容来自kaixin100
Directions: For this part, you are supposed to write an essay in English in 100~120 words based on the following information. Remember to write it clearly. kaixin100.cn
61.你(Li Yuan)是班长,准备周末组织全班同学参观历 Kaixin100网络,Kaixin100
史博物馆(the Museum of History)。 kaixin100.cn
·周六上午8点全班在校门口集合,乘公共汽车 copyright kaixin100
前往;
kaixin100.cn
·参观时,要认真听讲并记录重要内容; 内容来自kaixin100
·遵守参观规定,如:馆内不得喧哗、拍照,勿带食品
饮料入馆;
copyright kaixin100
·下周五之前交一份参观报告。 内容来自kaixin100
答案:略。