【摘要】 I . Phonetics(5 points) Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify
I . Phonetics(5 points)
Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
kaixin100.cn
1. A.vital
Kaixin100内容管理系统
B. silent
kaixin100.cn
C. collide
Kaixin100网络,Kaixin100
D. Fierce Kaixin100网络,Kaixin100
答案:D
Kaixin100网络,Kaixin100
2. A.taught Kaixin100网络,Kaixin100
B. caught kaixin100.cn
C. laugh 本文来自Kaixin100
D. Fault
答案:C 本文来自Kaixin100
3. A.reception
本文来自Kaixin100
B. receipt
Kaixin100网络,Kaixin100
C. capture kaixin100.cn
D. Concept
本文来自Kaixin100
答案:B 内容来自kaixin100
4. A. boom kaixin100.cn
B. goose
C. flood
本文来自Kaixin100
D. Gloom kaixin100.cn
答案:C 内容来自kaixin100
5. A. finger
Kaixin100网络,Kaixin100
B. singer
C. hanger kaixin100.cn
D. Ringer
答案:A
copyright kaixin100
Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points)
Directions.. There are 15 incomplete sentences in this
Kaixin100内容管理系统
section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet. Kaixin100网络,Kaixin100
6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money. copyright kaixin100
A. paper 本文来自Kaixin100
B. easy
C. private
Kaixin100网络,Kaixin100
D. Pocket kaixin100.cn
答案:D Kaixin100网络,Kaixin100
7. After the busy day I've had, I need a __ drink. copyright kaixin100
A. heavy Kaixin100网络,Kaixin100
B. sharp 内容来自kaixin100
C. Strong
copyright kaixin100
D. Powerful 本文来自Kaixin100
答案:C
8. If you__ stayed at home, this would never have
本文来自Kaixin100
happened.
copyright kaixin100
A. Have copyright kaixin100
B. Had kaixin100.cn
C. will have
Kaixin100内容管理系统
D. would have
答案:B
Kaixin100网络,Kaixin100
9. --How much did this set of furniture cost?
--I forgot __
kaixin100.cn
A. how much it costs
Kaixin100网络,Kaixin100
B. how much did it cost
Kaixin100内容管理系统
C. how much it cost kaixin100.cn
D. how much does it cost
Kaixin100内容管理系统
答案:C Kaixin100网络,Kaixin100
10. We had a long way to go so we decided to __ Kaixin100内容管理系统
early. 内容来自kaixin100
A. set on
内容来自kaixin100
B. put on
C. set off
内容来自kaixin100
D. put off
内容来自kaixin100
答案:C 内容来自kaixin100
11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.
A. Although 内容来自kaixin100
B. As Kaixin100内容管理系统
C. Since
Kaixin100网络,Kaixin100
D. Unless
答案:A 本文来自Kaixin100
12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.
kaixin100.cn
A. to record 内容来自kaixin100
B. recorded
C. recording Kaixin100网络,Kaixin100
D. being recorded
答案:B
内容来自kaixin100
13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career.
A. basically Kaixin100内容管理系统
B. remarkably
本文来自Kaixin100
C. perfectly Kaixin100内容管理系统
D. Actively 内容来自kaixin100
答案:B
本文来自Kaixin100
14. When John left the office, Amy __ at her desk. Kaixin100内容管理系统
A. is still working Kaixin100内容管理系统
B. has still worked
C. had still working kaixin100.cn
D. was still working 内容来自kaixin100
答案:D kaixin100.cn
15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?
kaixin100.cn
A. adjust 本文来自Kaixin100
B. repeat
Kaixin100网络,Kaixin100
C. accept
D. Refuse 内容来自kaixin100
答案:A
16. The carpet has so many stains on it that it needs copyright kaixin100
A. replace
copyright kaixin100
B. to replace
copyright kaixin100
C. being replaced kaixin100.cn
D. to be replaced
答案:D 内容来自kaixin100
17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.
A. might have received copyright kaixin100
B. received 内容来自kaixin100
C. will receive 内容来自kaixin100
D. Receives kaixin100.cn
答案:A
copyright kaixin100
18. Is this the factory __ you visited the other day?
A. what 内容来自kaixin100
B. where copyright kaixin100
C. That
内容来自kaixin100
D. When 本文来自Kaixin100
答案:C
19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar. 本文来自Kaixin100
A. taste copyright kaixin100
B. to taste
内容来自kaixin100
C. tasted
D. Tasting
Kaixin100网络,Kaixin100
答案:A 内容来自kaixin100
20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.
本文来自Kaixin100
A. a boy kaixin100.cn
B. any boy
Kaixin100网络,Kaixin100
C. some boys 内容来自kaixin100
D. most boys 本文来自Kaixin100
答案:B Kaixin100网络,Kaixin100
Ⅲ. Cloze(30 points) kaixin100.cn
Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet. Kaixin100网络,Kaixin100
Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22 本文来自Kaixin100
Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and "switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired.
In order to treat insomnia 28, it is first
kaixin100.cn
necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real Kaixin100网络,Kaixin100
relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleep 内容来自kaixin100
to33
kaixin100.cn
Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and
内容来自kaixin100
most effective ways of 34 this goal for long-lasting results. copyright kaixin100
Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching.
21. A. harm
B. affect kaixin100.cn
C. change kaixin100.cn
D. Impact
答案:D kaixin100.cn
22. A. demands
B. concerns copyright kaixin100
C. Reasons 内容来自kaixin100
D. Questions
答案:B
copyright kaixin100
23. A. interesting
B. same Kaixin100内容管理系统
C. common 本文来自Kaixin100
D. Alike 内容来自kaixin100
答案:C
Kaixin100网络,Kaixin100
24. A. on
B. off Kaixin100网络,Kaixin100
C. up Kaixin100内容管理系统
D. Down 本文来自Kaixin100
答案:B kaixin100.cn
25. A.getting Kaixin100网络,Kaixin100
B.taking
C.going 内容来自kaixin100
D.pulling 内容来自kaixin100
答案:D
kaixin100.cn
26. A. image
Kaixin100内容管理系统
B. dream 本文来自Kaixin100
C. concept kaixin100.cn
D. Thought
答案:D
内容来自kaixin100
27.A.cause
kaixin100.cn
B.1eave
C.disturb
D.1ead
Kaixin100网络,Kaixin100
答案:B
Kaixin100网络,Kaixin100
28.A carefully kaixin100.cn
B easily
C.effectively 内容来自kaixin100
D.Finally
本文来自Kaixin100
答案:C Kaixin100内容管理系统
29.A if
内容来自kaixin100
B.how
C.where
D.What
kaixin100.cn
答案:D 本文来自Kaixin100
30.A remembered
B pulled Kaixin100内容管理系统
C.changed Kaixin100网络,Kaixin100
D.Printed
内容来自kaixin100
答案:A 内容来自kaixin100
31.A.scales 本文来自Kaixin100
B.steps
C.methods 内容来自kaixin100
D.techniques
本文来自Kaixin100
答案:B
32.A fully
B recently 内容来自kaixin100
C.silently 本文来自Kaixin100
D.Actively Kaixin100网络,Kaixin100
答案:A
copyright kaixin100
33.A.appear Kaixin100网络,Kaixin100
B.show Kaixin100网络,Kaixin100
C.occur Kaixin100网络,Kaixin100
D.Realize
答案:C
Kaixin100内容管理系统
34.A.achieving 内容来自kaixin100
B.targeting Kaixin100内容管理系统
C keeping
kaixin100.cn
D.Aiming kaixin100.cn
答案:A
Kaixin100内容管理系统
35.A.0bject
copyright kaixin100
B.system kaixin100.cn
C.result kaixin100.cn
D.Strategy copyright kaixin100
答案:D
Kaixin100网络,Kaixin100
Ⅳ.Reading Comprehension(60 points) Kaixin100网络,Kaixin100
Directions:There are five reading passages in this part.Each passage is followed by four questions.For each question there are four suggested answers marked A,B,C and I Choose the best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
Passage One
Kaixin100网络,Kaixin100
Alexia Sloane,a l0一year-old girl,lost her sight when she was two following a brain disease But despite her disability she has excelled at languages and is already fluent in English,French,Spanish and Chinese。and is learning German.
Now she has experienced her dream job of working
as an interpreter after East of England MEP(欧盟议员)
Robert Sturdy invited her to the parliament building in Brussels,thus becoming the youngest interpreter to work at the European Parliament. 本文来自Kaixin100
“She was given a special permit to get into the
buildin9,where there is usually a minimum age requirement of l4.and sat in a booth listening and
interpretin9,”said her mother,Isabelle.“The other copyright kaixin100
interpreters were amazed at how well she did as the kaixin100.cn
debate was quite complicated and many of the words copyright kaixin100
were rather technical.” Kaixin100内容管理系统
Alexia has been tri-lingual since birth as her
本文来自Kaixin100
mother,a teacher,is half French and half Spanish,while her father,Richard,is English.She started talking and communicating in all three languages before she lost her sight but adapted quickly to her blindness.By the age of four,she was reading and writing in Braille(盲文).When she was six。Alexia began to learn Chinese.The girl is now learning German at school in Cambridge. Kaixin100网络,Kaixin100
Alexia has been longing to be an interpreter since
she was six and she chose to go to the European Parliament as her prize when she won a young achiever
Kaixin100内容管理系统
of the year award.She asked if she could shadow interpreters and Mr.Sturdy agreed to take her along as his guest.
Alexia worked with the head of interpreting and had
a real taste of lire in parliament.“It was fantastic and lm absolutely determined now to become an interpreter,she said Kaixin100网络,Kaixin100
36.What does the passage tell about Alexia Sloane?
A.She is very proud of her parents.
copyright kaixin100
B She has learned five foreign languages.
C.She is a quick learner of languages. Kaixin100内容管理系统
D. She has difficulties with language learning.
本文来自Kaixin100
答案:C
copyright kaixin100
www.fjeduzs.com.cn copyright kaixin100
37. Why did Alexia need special permission to enter the
parliament building? 本文来自Kaixin100
A. She was not in a state of good health.
本文来自Kaixin100
B. She could not afford the admission fees.
内容来自kaixin100
C. She did not meet the age requirement. kaixin100.cn
D. She did not have an adult to accompany her.
Kaixin100内容管理系统
答案:C 本文来自Kaixin100
38. What did Alexia want to do after she got the award?
copyright kaixin100
A. To travel to other European countries.
B. To visit the European Parliament.
C. To apply for a position in the government.
Kaixin100内容管理系统
D. To study German at Cambridge University. Kaixin100网络,Kaixin100
答案:B Kaixin100网络,Kaixin100
39. The tone of the passage can be best described
as kaixin100.cn
A. Critical copyright kaixin100
B. admiring copyright kaixin100
C. Understanding Kaixin100网络,Kaixin100
D. Doubtful
copyright kaixin100
答案:B
Passage Two
Generations of Americans have been brought up to Kaixin100内容管理系统
believe that a good breakfast is essential to one's life. Eating breakfast at the start of the day, we have been Kaixin100网络,Kaixin100
told,and told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip. But for many people, the thought of food as the first thing in the morning is never a pleasure So despite all the efforts,they still take no breakfast.
Between 1977 and 1983, the latest year for which figures could be obtained, the number of people who didn't have breakfast increased by 33%from 8.8 million to 11.7 million--according to the Chicago-based Market Research Corporation of America. For those who dislike eating breakfast, however, there is some good news. copyright kaixin100
Several studies in the last few years have shown
Kaixin100网络,Kaixin100
that,for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. "Going without breakfast does
copyright kaixin100
not affect work,"said Arnold E.Bender, former professor of nutrition at Queen Elizabeth College in London, "nor does giving people breakfast improve work. " Scientific evidence linking breakfast to better health or better work is surprisingly inadequate(不充分) ,and most of the recent work involves children, not adults. "The literature," says one researcher, Dr. Earnest Polite at the University of Texas, "is poor."
40. Which of these is mentioned in the second paragraph? 本文来自Kaixin100
A. The number of the people who skip breakfast has
increased.
B. Many people fill their cars with gasoline in the
morning.
C.8.8 million people got involved in a study on
eating habits.
D. A company carried out a research in 1983.
Kaixin100网络,Kaixin100
答案:A
41. Which is closest in meaning to the underlined part? Kaixin100网络,Kaixin100
A. Having breakfast does not improve work, either.
B. Giving people breakfast improves work. Kaixin100网络,Kaixin100
C. Going without breakfast can improve work, too.
内容来自kaixin100
D. Having breakfast does improve work.
本文来自Kaixin100
答案:A Kaixin100网络,Kaixin100
42. What does the word "literature" in the last sentence Kaixin100网络,Kaixin100
refer to?
Kaixin100内容管理系统
A. Modem American literature.
内容来自kaixin100
B. Any printed materials. Kaixin100内容管理系统
C. Written works on a subject. Kaixin100网络,Kaixin100
D. Stories, poems and plays.
答案:C
copyright kaixin100
43. Which of the following statements best summarizes the writer's conclusion about the function of breakfast?
Kaixin100内容管理系统
A. Omitting breakfast helps improve work. copyright kaixin100
B. Eating breakfast is absolutely necessary. 内容来自kaixin100
C. Scientists have produced sufficient evidence in support of breakfast. Kaixin100网络,Kaixin100
D. There isn't strong evidence to prove that breakfast 本文来自Kaixin100
is a must.
copyright kaixin100
答案:D
Passage Three
When you stretch out in the sun you can do one
of the three things: you can use no sun tan oil, an 本文来自Kaixin100
ordinary sun tan oil; or Bergasol.
本文来自Kaixin100
If you don't use any sun tan oil when you're in Kaixin100内容管理系统
the sun, you will burn surprisingly quickly. If you use Kaixin100内容管理系统
an ordinary sun tan oil, you will protect your skin to a lesser or greater degree.How much protection depends on the "protection-factor number" on the bottle. Some oils block out so many of the sun's rays and you can stay in the sun all day without burning but you won't go very brown,either. kaixin100.cn
Bergasol will protect your skin like an ordinary
sun tan oil. It also has a tan accelerator that speeds up the rate at which the sun activates the skin cells that produce melanin(黑色素). It is melanin that gives the skin its brown colour. Bergasol enables you to go
brown faster,am as the days pass the difference will become more obvious.Unfortunately, this special formulation isn't Cheap to prepare.So Bergasol is rather more expensive than ordinary sun tan oil. However, the price looks more attractive as you do. 内容来自kaixin100
Bergasoi kaixin100.cn
It makes you go brown faster
本文来自Kaixin100
Protection Many people imagine that "cover-up" means you don't get a tan. Nothing to show for your holiday. 本文来自Kaixin100
Not so. With "cover-up", you can get brown if Kaixin100网络,Kaixin100
you want to. The point of "cover-up" is to protect 本文来自Kaixin100
your skin from the harmful rays of the sun which,
according to the experts ,make your skin look older. Kaixin100网络,Kaixin100
That's what Solex Cover-up is all about--protection for your skin. It has a Sun Protection Factor 8, which makes it suitable for anyone. Find out how it works for you by consulting the Solex Sun Chart. On sale wherever Solex is. With Solex Cover-up, you can tan as slowly as you like. As gently as you like. And with much less kaixin100.cn
chance of peeling. Your tan will look better. Your Kaixin100内容管理系统
skin will stay young longer. Kaixin100网络,Kaixin100
Solex
Gentle tan.., full protection
kaixin100.cn
44. What can we learn from the second advertisement?
A. It is easy to get a suntan in summer. kaixin100.cn
B. Suntan is regarded as a sign of protection.
C. Sunlight could make one look older.
D. Everyone wants to get a suntan from holiday. Kaixin100网络,Kaixin100
答案:C Kaixin100内容管理系统
45. Why is Solex suitable for everyone? copyright kaixin100
A. Its price is more attractive.
B. It can be used to relieve sunburn.
本文来自Kaixin100
C. It can make the skin cells more active.
D. It has a mild protection factor.
kaixin100.cn
答案:D
Kaixin100内容管理系统
46. Compared with Solex, Bergasol__ 内容来自kaixin100
A. helps one go brown more quickly Kaixin100内容管理系统
B. better protects one's skin
C. is more competitive in price Kaixin100内容管理系统
D. is a better sun tan oil Kaixin100内容管理系统
答案:A Kaixin100内容管理系统
47. What is the most attractive feature of Solex Cover-up?
A. It helps one get a more beautiful tan.
B. It is often on sale in supermarkets.
本文来自Kaixin100
C. It blocks out more sun's rays than other oils.
本文来自Kaixin100
D. It helps one tan gradually and gently.
答案:D
Passage Four Kaixin100网络,Kaixin100
Ideas about polite behaviour differ from one culture to another.Some societies, such as America and Kaixin100内容管理系统
Australia,for example, are mobile and very open. People
内容来自kaixin100
here change jobs and move house quite often. As a m result, they have a lot of relationships that often last only ma short time, and they need to get to know people quickly. So it's normal to have friendly conversations with people that they have just met, and you can talk about things that other cultures would regard as Kaixin100内容管理系统
personal. 内容来自kaixin100
On the other hand, there are more crowded and less Kaixin100内容管理系统
mobile societies where long-term relationships are more important. A Malaysian or Mexican business person, for example,will want to get to know you very well before he or she feels happy to start business. But when you do get to know each other, the relationship becomes much deeper than it would in a mobile society.
To Americans, both Europeans and Asians seem cool and formal at first. On the other hand, as a passenger from a less mobile society puts it, it's no fun spending several hours next to a stranger who wants to tell you all about his or her life and asks you all sorts of
questions that you don't want to answer. Kaixin100网络,Kaixin100
Cross-cultural differences aren't just a problem for travelers, but also for people in daily life. Some societies have " universalist'' cultures. These societies strongly respect rules, and they treat every person and situation in basically the same way. "Particularist" ( 强调特性的)societies also have rules, but they are less important than the society's unwritten ideas about what is right or wrong for a particular situation or a particular person. So the normal rules are changed to fit the needs of the situation or the importance of the person.
48. What can be learned from Paragraph 1? copyright kaixin100
A. People from a mobile society dislike talking about
personal affairs.
kaixin100.cn
B. Short-term relationships are common in a mobile
内容来自kaixin100
society. 内容来自kaixin100
C. Americans tend to make more friends than people Kaixin100网络,Kaixin100
from other cultures. 本文来自Kaixin100
D. It is difficult for Americans and Australians to
内容来自kaixin100
communicate with strangers. copyright kaixin100
答案:B
49. Who do Malaysians prefer to start business with according to the passage? 本文来自Kaixin100
A. Those who talk a lot about themselves. kaixin100.cn
B. Those who they know well enough.
C. Those who enjoy talking with strangers.
kaixin100.cn
D. Those who want to do business with them. copyright kaixin100
答案:B
50. Which of the following is true about the rules in "particularist" societies? Kaixin100内容管理系统
A. They change to fit different situations. Kaixin100网络,Kaixin100
B. People respect and obey them completely.
C. They don't exist. copyright kaixin100
D. No one obeys them.
本文来自Kaixin100
答案:A
Kaixin100内容管理系统
51. What is the main idea of this passage?
A. Polite behaviour varies with different cultures.
B. Less mobile societies have fewer rules. Kaixin100网络,Kaixin100
C. People from mobile societies are more polite.
kaixin100.cn
D. Cultural differences are important. Kaixin100内容管理系统
答案:A
本文来自Kaixin100
Passage Five
kaixin100.cn
Claude-Oscar Monet ( 1840 -- 1926 ) was a French copyright kaixin100
artist and a leading member of the Impressionist group of painters. Born in Paris, Monet spent his childhood in Le Havre. There he met a local artist, Eugene Boudin. Who encouraged him to become a landscape painter.
Kaixin100内容管理系统
In 1859, Monet went to Paris to study at the kaixin100.cn
Academie Suisse. Between 1860 and 1862, Monet served in the army in Algeria ( 阿尔及利亚 ). He returned to Paris where he met most of the major artists of the era. In 1870, Monet married Camille Doncieux. To escape the Franco-Prnssian war,they moved to London Back to
France, they settled at Argenteuil, a boating centre on the Seine (塞纳河 ) which drew many other Impressionist painters. Working from nature was a particular symbol of the Impressionist movement, and one that Monet valued, reflecting in his paintings the ever-changing impact of light and weather conditions. 本文来自Kaixin100
In 1872,he visited Le Havre where he painted "An Impression,Sunrise". When exhibited in 1874, part of its title was used by a critic to label the whole movement "Impressionism".
Monet's wife died in 1879,and he set up home with
Alice Hoschede, the wife of one of his most important Kaixin100网络,Kaixin100
sponsors. During the 1880s, Monet traveled through France painting a variety of landscapes. He gradually
became better known and for the last 30 years of his life he was regarded as the greatest of the Impressionists.
From 1890 he began to paint a series (系列 ) of
kaixin100.cn
pictures of one subject, including "Haystacks" "Rouen 内容来自kaixin100
Cathedral" and "Waterlilies". The latter were painted in the fine garden Monet created at his house at Giverny, where he lived from 1883 on. He painted them over and 本文来自Kaixin100
over again,most significantly in a series especially for a museum in Paris. Kaixin100网络,Kaixin100
52. Monet was introduced to art 内容来自kaixin100
A. by an artist in his childhood kaixin100.cn
B. by his father in Le Havre copyright kaixin100
C. during his short stay in Algeria
kaixin100.cn
D. during his visit to Paris kaixin100.cn
答案:A
M.fjeduzs.com.cn Kaixin100内容管理系统
53. Which of the following is true according to the 内容来自kaixin100
passage? 本文来自Kaixin100
A. Impressionism was born in London. 本文来自Kaixin100
B. Monet was one of the sponsors of Impression 本文来自Kaixin100
C. Argenteuil was the birthplace of many impressionists
D. Impressionist paintings are mainly based on nature
kaixin100.cn
答案:D
Kaixin100内容管理系统
54. What is said about the painting "An Impression,
Sunrise"?
A. It established Monet's fame as an artist for the
copyright kaixin100
first time. 本文来自Kaixin100
B. It invited a lot of strong criticism from the public.
C. It was painted by Monet and Eugene Boudin. 本文来自Kaixin100
D. It was the origin of the name "Impressionism". Kaixin100内容管理系统
答案:D
55. What do we know about Monet's life since 18907
A. He painted only for a museum in Paris.
B. He devoted himself to traveling overseas. Kaixin100内容管理系统
C. He was influenced by Alice in his painting style.
内容来自kaixin100
D. He focused on paintings of a particular theme. copyright kaixin100
答案:D Kaixin100内容管理系统
V. Daffy Conversation(15 points) Kaixin100网络,Kaixin100
Directions:Pick out appropriate expressions from the eight choices below and complete the following dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet. kaixin100.cn
kaixin100.cn

copyright kaixin100
Lisa:Well, honey, how did you like the opera?
Henry 56 ? copyright kaixin100
Lisa: Of course.
Henry:To tell the truth, I was bored to death. What a
copyright kaixin100
ridiculous art form! 57
Lisa:Hum! 58 ? It was beautiful. And you just saw
one of my favourite operas.
kaixin100.cn
Henry: 59 ,dear. I know you like opera, but it just
Kaixin100内容管理系统
isn't for me. I'd rather read a novel or watch a movie.
Lisa=But you don't know how to appreciate opera.60 本文来自Kaixin100
Henry=OK,what you're saying may be true.
56题答案:H
57题答案:D 本文来自Kaixin100
58题答案:G
kaixin100.cn
59题答案:E
60题答案:F kaixin100.cn
Ⅳ. Writing(25 points)
内容来自kaixin100
Directions: For this part, you are supposed to write an essay in English in 100~120 words based on the following information. Remember to write it clearly.
61.你(Li Yuan)是班长,准备周末组织全班同学参观历
copyright kaixin100
史博物馆(the Museum of History)。 内容来自kaixin100
·周六上午8点全班在校门口集合,乘公共汽车
kaixin100.cn
前往; Kaixin100网络,Kaixin100
·参观时,要认真听讲并记录重要内容; copyright kaixin100
·遵守参观规定,如:馆内不得喧哗、拍照,勿带食品
饮料入馆;
·下周五之前交一份参观报告。
Kaixin100网络,Kaixin100
答案:略。
copyright kaixin100
TAG: