新手必读:
首页 > 试题题库 > 2017年成人高考专升本英语考试真题及答案解析
首页 > 试题题库 > 2017年成人高考专升本英语考试真题及答案解析

2017年成人高考专升本英语考试真题及答案解析

天津达闻成考网 2023-12-11 08:47:22
浏览:
交流群+

【摘要】   I . Phonetics(5 points)  Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify

  I . Phonetics(5 points)

  Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

Kaixin100网络,Kaixin100

  1. A.vital Kaixin100网络,Kaixin100

  B. silent copyright kaixin100

  C. collide Kaixin100网络,Kaixin100

  D. Fierce

copyright kaixin100

  答案:D 内容来自kaixin100

  2. A.taught

内容来自kaixin100

  B. caught

kaixin100.cn

  C. laugh 本文来自Kaixin100

  D. Fault 内容来自kaixin100

  答案:C copyright kaixin100

  3. A.reception

内容来自kaixin100

  B. receipt copyright kaixin100

  C. capture 内容来自kaixin100

  D. Concept

kaixin100.cn

  答案:B copyright kaixin100

  4. A. boom 本文来自Kaixin100

  B. goose Kaixin100内容管理系统

  C. flood kaixin100.cn

  D. Gloom kaixin100.cn

  答案:C copyright kaixin100

  5. A. finger

Kaixin100网络,Kaixin100

  B. singer 内容来自kaixin100

  C. hanger

Kaixin100网络,Kaixin100

  D. Ringer kaixin100.cn

  答案:A

Kaixin100内容管理系统

  Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points) kaixin100.cn

  Directions.. There are 15 incomplete sentences in this kaixin100.cn

  section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet. Kaixin100内容管理系统

  6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

kaixin100.cn

  A. paper copyright kaixin100

  B. easy

copyright kaixin100

  C. private kaixin100.cn

  D. Pocket

copyright kaixin100

  答案:D Kaixin100内容管理系统

  7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

内容来自kaixin100

  A. heavy

copyright kaixin100

  B. sharp Kaixin100网络,Kaixin100

  C. Strong

Kaixin100网络,Kaixin100

  D. Powerful 本文来自Kaixin100

  答案:C

内容来自kaixin100

  8. If you__ stayed at home, this would never have

本文来自Kaixin100

  happened. 内容来自kaixin100

  A. Have

本文来自Kaixin100

  B. Had copyright kaixin100

  C. will have 内容来自kaixin100

  D. would have 本文来自Kaixin100

  答案:B

Kaixin100网络,Kaixin100

  9. --How much did this set of furniture cost? Kaixin100内容管理系统

  --I forgot __

copyright kaixin100

  A. how much it costs

copyright kaixin100

  B. how much did it cost

Kaixin100内容管理系统

  C. how much it cost

copyright kaixin100

  D. how much does it cost

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:C

Kaixin100网络,Kaixin100

  10. We had a long way to go so we decided to __

kaixin100.cn

  early. Kaixin100网络,Kaixin100

  A. set on copyright kaixin100

  B. put on copyright kaixin100

  C. set off

Kaixin100内容管理系统

  D. put off

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:C

kaixin100.cn

  11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help. Kaixin100内容管理系统

  A. Although copyright kaixin100

  B. As

kaixin100.cn

  C. Since copyright kaixin100

  D. Unless

copyright kaixin100

  答案:A Kaixin100网络,Kaixin100

  12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.

copyright kaixin100

  A. to record 内容来自kaixin100

  B. recorded

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. recording 本文来自Kaixin100

  D. being recorded 本文来自Kaixin100

  答案:B

内容来自kaixin100

  13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career.

本文来自Kaixin100

  A. basically Kaixin100内容管理系统

  B. remarkably

内容来自kaixin100

  C. perfectly

内容来自kaixin100

  D. Actively copyright kaixin100

  答案:B

内容来自kaixin100

  14. When John left the office, Amy __ at her desk. copyright kaixin100

  A. is still working

内容来自kaixin100

  B. has still worked

本文来自Kaixin100

  C. had still working kaixin100.cn

  D. was still working

copyright kaixin100

  答案:D

内容来自kaixin100

  15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

内容来自kaixin100

  A. adjust 本文来自Kaixin100

  B. repeat

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. accept

内容来自kaixin100

  D. Refuse

copyright kaixin100

  答案:A Kaixin100网络,Kaixin100

  16. The carpet has so many stains on it that it needs 内容来自kaixin100

  A. replace

Kaixin100网络,Kaixin100

  B. to replace kaixin100.cn

  C. being replaced kaixin100.cn

  D. to be replaced 本文来自Kaixin100

  答案:D

本文来自Kaixin100

  17. I sent him the package yesterday. He __ it by now. kaixin100.cn

  A. might have received

Kaixin100内容管理系统

  B. received

本文来自Kaixin100

  C. will receive

copyright kaixin100

  D. Receives 本文来自Kaixin100

  答案:A

kaixin100.cn

  18. Is this the factory __ you visited the other day? Kaixin100内容管理系统

  A. what 本文来自Kaixin100

  B. where 本文来自Kaixin100

  C. That Kaixin100网络,Kaixin100

  D. When

内容来自kaixin100

  答案:C Kaixin100内容管理系统

  19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar. 本文来自Kaixin100

  A. taste

kaixin100.cn

  B. to taste Kaixin100内容管理系统

  C. tasted 内容来自kaixin100

  D. Tasting kaixin100.cn

  答案:A

Kaixin100内容管理系统

  20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest. Kaixin100内容管理系统

  A. a boy

Kaixin100内容管理系统

  B. any boy

copyright kaixin100

  C. some boys kaixin100.cn

  D. most boys kaixin100.cn

  答案:B

内容来自kaixin100

  Ⅲ. Cloze(30 points)

Kaixin100网络,Kaixin100

  Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet. Kaixin100网络,Kaixin100

  Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22

Kaixin100网络,Kaixin100

  Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and "switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired.

Kaixin100网络,Kaixin100

  In order to treat insomnia 28, it is first

本文来自Kaixin100

  necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real Kaixin100内容管理系统

  relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleep

copyright kaixin100

  to33 内容来自kaixin100

  Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and 内容来自kaixin100

  most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

Kaixin100网络,Kaixin100

  Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching. Kaixin100网络,Kaixin100

  21. A. harm Kaixin100网络,Kaixin100

  B. affect 内容来自kaixin100

  C. change copyright kaixin100

  D. Impact 内容来自kaixin100

  答案:D 内容来自kaixin100

  22. A. demands

kaixin100.cn

  B. concerns

本文来自Kaixin100

  C. Reasons

Kaixin100网络,Kaixin100

  D. Questions Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:B copyright kaixin100

  23. A. interesting

内容来自kaixin100

  B. same 本文来自Kaixin100

  C. common

内容来自kaixin100

  D. Alike 本文来自Kaixin100

  答案:C kaixin100.cn

  24. A. on

copyright kaixin100

  B. off

本文来自Kaixin100

  C. up

kaixin100.cn

  D. Down

内容来自kaixin100

  答案:B Kaixin100网络,Kaixin100

  25. A.getting copyright kaixin100

  B.taking Kaixin100网络,Kaixin100

  C.going Kaixin100网络,Kaixin100

  D.pulling

Kaixin100内容管理系统

  答案:D 内容来自kaixin100

  26. A. image

内容来自kaixin100

  B. dream

Kaixin100内容管理系统

  C. concept kaixin100.cn

  D. Thought

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:D Kaixin100网络,Kaixin100

  27.A.cause

Kaixin100网络,Kaixin100

  B.1eave copyright kaixin100

  C.disturb

Kaixin100网络,Kaixin100

  D.1ead Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:B

Kaixin100内容管理系统

  28.A carefully

内容来自kaixin100

  B easily

copyright kaixin100

  C.effectively Kaixin100内容管理系统

  D.Finally kaixin100.cn

  答案:C

内容来自kaixin100

  29.A if Kaixin100内容管理系统

  B.how

内容来自kaixin100

  C.where

Kaixin100内容管理系统

  D.What

kaixin100.cn

  答案:D 本文来自Kaixin100

  30.A remembered Kaixin100内容管理系统

  B pulled kaixin100.cn

  C.changed kaixin100.cn

  D.Printed

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:A kaixin100.cn

  31.A.scales 内容来自kaixin100

  B.steps Kaixin100内容管理系统

  C.methods Kaixin100网络,Kaixin100

  D.techniques

本文来自Kaixin100

  答案:B Kaixin100内容管理系统

  32.A fully

kaixin100.cn

  B recently

本文来自Kaixin100

  C.silently Kaixin100内容管理系统

  D.Actively 内容来自kaixin100

  答案:A

内容来自kaixin100

  33.A.appear

copyright kaixin100

  B.show copyright kaixin100

  C.occur 本文来自Kaixin100

  D.Realize kaixin100.cn

  答案:C

copyright kaixin100

  34.A.achieving

copyright kaixin100

  B.targeting

Kaixin100网络,Kaixin100

  C keeping

本文来自Kaixin100

  D.Aiming

内容来自kaixin100

  答案:A

kaixin100.cn

  35.A.0bject 本文来自Kaixin100

  B.system copyright kaixin100

  C.result

Kaixin100内容管理系统

  D.Strategy copyright kaixin100

  答案:D kaixin100.cn

  Ⅳ.Reading Comprehension(60 points)

内容来自kaixin100

  Directions:There are five reading passages in this part.Each passage is followed by four questions.For each question there are four suggested answers marked A,B,C and I Choose the best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet. copyright kaixin100

  Passage One

kaixin100.cn

  Alexia Sloane,a l0一year-old girl,lost her sight when she was two following a brain disease But despite her disability she has excelled at languages and is already fluent in English,French,Spanish and Chinese。and is learning German. Kaixin100网络,Kaixin100

  Now she has experienced her dream job of working

内容来自kaixin100

  as an interpreter after East of England MEP(欧盟议员) 内容来自kaixin100

  Robert Sturdy invited her to the parliament building in Brussels,thus becoming the youngest interpreter to work at the European Parliament. kaixin100.cn

  “She was given a special permit to get into the copyright kaixin100

  buildin9,where there is usually a minimum age requirement of l4.and sat in a booth listening and Kaixin100网络,Kaixin100

  interpretin9,”said her mother,Isabelle.“The other kaixin100.cn

  interpreters were amazed at how well she did as the 内容来自kaixin100

  debate was quite complicated and many of the words kaixin100.cn

  were rather technical.” 内容来自kaixin100

  Alexia has been tri-lingual since birth as her

本文来自Kaixin100

  mother,a teacher,is half French and half Spanish,while her father,Richard,is English.She started talking and communicating in all three languages before she lost her sight but adapted quickly to her blindness.By the age of four,she was reading and writing in Braille(盲文).When she was six。Alexia began to learn Chinese.The girl is now learning German at school in Cambridge.

copyright kaixin100

  Alexia has been longing to be an interpreter since

Kaixin100内容管理系统

  she was six and she chose to go to the European Parliament as her prize when she won a young achiever

本文来自Kaixin100

  of the year award.She asked if she could shadow interpreters and Mr.Sturdy agreed to take her along as his guest. copyright kaixin100

  Alexia worked with the head of interpreting and had 本文来自Kaixin100

  a real taste of lire in parliament.“It was fantastic and lm absolutely determined now to become an interpreter,she said

内容来自kaixin100

  36.What does the passage tell about Alexia Sloane?

内容来自kaixin100

  A.She is very proud of her parents. 本文来自Kaixin100

  B She has learned five foreign languages.

Kaixin100网络,Kaixin100

  C.She is a quick learner of languages. 本文来自Kaixin100

  D. She has difficulties with language learning.

内容来自kaixin100

  答案:C

内容来自kaixin100

  www.fjeduzs.com.cn

kaixin100.cn

  37. Why did Alexia need special permission to enter the 内容来自kaixin100

  parliament building?

copyright kaixin100

  A. She was not in a state of good health. Kaixin100网络,Kaixin100

  B. She could not afford the admission fees.

本文来自Kaixin100

  C. She did not meet the age requirement.

内容来自kaixin100

  D. She did not have an adult to accompany her.

内容来自kaixin100

  答案:C

copyright kaixin100

  38. What did Alexia want to do after she got the award? copyright kaixin100

  A. To travel to other European countries.

kaixin100.cn

  B. To visit the European Parliament. 本文来自Kaixin100

  C. To apply for a position in the government. kaixin100.cn

  D. To study German at Cambridge University. kaixin100.cn

  答案:B kaixin100.cn

  39. The tone of the passage can be best described 内容来自kaixin100

  as

copyright kaixin100

  A. Critical 内容来自kaixin100

  B. admiring

内容来自kaixin100

  C. Understanding

内容来自kaixin100

  D. Doubtful

Kaixin100内容管理系统

  答案:B

copyright kaixin100

  Passage Two

kaixin100.cn

  Generations of Americans have been brought up to Kaixin100网络,Kaixin100

  believe that a good breakfast is essential to one's life. Eating breakfast at the start of the day, we have been

本文来自Kaixin100

  told,and told again, is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip. But for many people, the thought of food as the first thing in the morning is never a pleasure So despite all the efforts,they still take no breakfast.

copyright kaixin100

  Between 1977 and 1983, the latest year for which figures could be obtained, the number of people who didn't have breakfast increased by 33%from 8.8 million to 11.7 million--according to the Chicago-based Market Research Corporation of America. For those who dislike eating breakfast, however, there is some good news. Kaixin100网络,Kaixin100

  Several studies in the last few years have shown

内容来自kaixin100

  that,for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. "Going without breakfast does Kaixin100网络,Kaixin100

  not affect work,"said Arnold E.Bender, former professor of nutrition at Queen Elizabeth College in London, "nor does giving people breakfast improve work. " Scientific evidence linking breakfast to better health or better work is surprisingly inadequate(不充分) ,and most of the recent work involves children, not adults. "The literature," says one researcher, Dr. Earnest Polite at the University of Texas, "is poor." kaixin100.cn

  40. Which of these is mentioned in the second paragraph?

Kaixin100内容管理系统

  A. The number of the people who skip breakfast has Kaixin100网络,Kaixin100

  increased.

Kaixin100网络,Kaixin100

  B. Many people fill their cars with gasoline in the copyright kaixin100

  morning. 内容来自kaixin100

  C.8.8 million people got involved in a study on Kaixin100网络,Kaixin100

  eating habits. copyright kaixin100

  D. A company carried out a research in 1983. kaixin100.cn

  答案:A

本文来自Kaixin100

  41. Which is closest in meaning to the underlined part?

Kaixin100内容管理系统

  A. Having breakfast does not improve work, either. Kaixin100网络,Kaixin100

  B. Giving people breakfast improves work.

内容来自kaixin100

  C. Going without breakfast can improve work, too.

kaixin100.cn

  D. Having breakfast does improve work.

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:A 本文来自Kaixin100

  42. What does the word "literature" in the last sentence 本文来自Kaixin100

  refer to?

Kaixin100网络,Kaixin100

  A. Modem American literature. Kaixin100网络,Kaixin100

  B. Any printed materials.

Kaixin100内容管理系统

  C. Written works on a subject.

内容来自kaixin100

  D. Stories, poems and plays. Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:C

copyright kaixin100

  43. Which of the following statements best summarizes the writer's conclusion about the function of breakfast?

kaixin100.cn

  A. Omitting breakfast helps improve work. kaixin100.cn

  B. Eating breakfast is absolutely necessary.

kaixin100.cn

  C. Scientists have produced sufficient evidence in support of breakfast.

Kaixin100内容管理系统

  D. There isn't strong evidence to prove that breakfast kaixin100.cn

  is a must.

内容来自kaixin100

  答案:D 内容来自kaixin100

  Passage Three

Kaixin100网络,Kaixin100

  When you stretch out in the sun you can do one

本文来自Kaixin100

  of the three things: you can use no sun tan oil, an copyright kaixin100

  ordinary sun tan oil; or Bergasol. Kaixin100内容管理系统

  If you don't use any sun tan oil when you're in kaixin100.cn

  the sun, you will burn surprisingly quickly. If you use

内容来自kaixin100

  an ordinary sun tan oil, you will protect your skin to a lesser or greater degree.How much protection depends on the "protection-factor number" on the bottle. Some oils block out so many of the sun's rays and you can stay in the sun all day without burning but you won't go very brown,either. kaixin100.cn

  Bergasol will protect your skin like an ordinary

内容来自kaixin100

  sun tan oil. It also has a tan accelerator that speeds up the rate at which the sun activates the skin cells that produce melanin(黑色素). It is melanin that gives the skin its brown colour. Bergasol enables you to go 本文来自Kaixin100

  brown faster,am as the days pass the difference will become more obvious.Unfortunately, this special formulation isn't Cheap to prepare.So Bergasol is rather more expensive than ordinary sun tan oil. However, the price looks more attractive as you do.

本文来自Kaixin100

  Bergasoi

copyright kaixin100

  It makes you go brown faster

copyright kaixin100

  Protection Many people imagine that "cover-up" means you don't get a tan. Nothing to show for your holiday. Kaixin100内容管理系统

  Not so. With "cover-up", you can get brown if

copyright kaixin100

  you want to. The point of "cover-up" is to protect 本文来自Kaixin100

  your skin from the harmful rays of the sun which, copyright kaixin100

  according to the experts ,make your skin look older. Kaixin100网络,Kaixin100

  That's what Solex Cover-up is all about--protection for your skin. It has a Sun Protection Factor 8, which makes it suitable for anyone. Find out how it works for you by consulting the Solex Sun Chart. On sale wherever Solex is. With Solex Cover-up, you can tan as slowly as you like. As gently as you like. And with much less kaixin100.cn

  chance of peeling. Your tan will look better. Your

kaixin100.cn

  skin will stay young longer.

本文来自Kaixin100

  Solex

Kaixin100内容管理系统

  Gentle tan.., full protection 本文来自Kaixin100

  44. What can we learn from the second advertisement? 本文来自Kaixin100

  A. It is easy to get a suntan in summer. copyright kaixin100

  B. Suntan is regarded as a sign of protection. 内容来自kaixin100

  C. Sunlight could make one look older.

Kaixin100内容管理系统

  D. Everyone wants to get a suntan from holiday. Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:C

内容来自kaixin100

  45. Why is Solex suitable for everyone? kaixin100.cn

  A. Its price is more attractive. 内容来自kaixin100

  B. It can be used to relieve sunburn.

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. It can make the skin cells more active.

内容来自kaixin100

  D. It has a mild protection factor.

内容来自kaixin100

  答案:D copyright kaixin100

  46. Compared with Solex, Bergasol__

copyright kaixin100

  A. helps one go brown more quickly

本文来自Kaixin100

  B. better protects one's skin Kaixin100网络,Kaixin100

  C. is more competitive in price

copyright kaixin100

  D. is a better sun tan oil

Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:A

Kaixin100内容管理系统

  47. What is the most attractive feature of Solex Cover-up?

kaixin100.cn

  A. It helps one get a more beautiful tan. kaixin100.cn

  B. It is often on sale in supermarkets. 本文来自Kaixin100

  C. It blocks out more sun's rays than other oils.

Kaixin100内容管理系统

  D. It helps one tan gradually and gently. Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:D Kaixin100网络,Kaixin100

  Passage Four

内容来自kaixin100

  Ideas about polite behaviour differ from one culture to another.Some societies, such as America and

内容来自kaixin100

  Australia,for example, are mobile and very open. People

本文来自Kaixin100

  here change jobs and move house quite often. As a m result, they have a lot of relationships that often last only ma short time, and they need to get to know people quickly. So it's normal to have friendly conversations with people that they have just met, and you can talk about things that other cultures would regard as 内容来自kaixin100

  personal.

Kaixin100网络,Kaixin100

  On the other hand, there are more crowded and less

内容来自kaixin100

  mobile societies where long-term relationships are more important. A Malaysian or Mexican business person, for example,will want to get to know you very well before he or she feels happy to start business. But when you do get to know each other, the relationship becomes much deeper than it would in a mobile society.

本文来自Kaixin100

  To Americans, both Europeans and Asians seem cool and formal at first. On the other hand, as a passenger from a less mobile society puts it, it's no fun spending several hours next to a stranger who wants to tell you all about his or her life and asks you all sorts of kaixin100.cn

  questions that you don't want to answer.

kaixin100.cn

  Cross-cultural differences aren't just a problem for travelers, but also for people in daily life. Some societies have " universalist'' cultures. These societies strongly respect rules, and they treat every person and situation in basically the same way. "Particularist" ( 强调特性的)societies also have rules, but they are less important than the society's unwritten ideas about what is right or wrong for a particular situation or a particular person. So the normal rules are changed to fit the needs of the situation or the importance of the person.

内容来自kaixin100

  48. What can be learned from Paragraph 1? 内容来自kaixin100

  A. People from a mobile society dislike talking about

Kaixin100网络,Kaixin100

  personal affairs. Kaixin100内容管理系统

  B. Short-term relationships are common in a mobile 内容来自kaixin100

  society.

Kaixin100内容管理系统

  C. Americans tend to make more friends than people

Kaixin100网络,Kaixin100

  from other cultures.

本文来自Kaixin100

  D. It is difficult for Americans and Australians to Kaixin100网络,Kaixin100

  communicate with strangers. Kaixin100内容管理系统

  答案:B Kaixin100内容管理系统

  49. Who do Malaysians prefer to start business with according to the passage? copyright kaixin100

  A. Those who talk a lot about themselves. 内容来自kaixin100

  B. Those who they know well enough.

内容来自kaixin100

  C. Those who enjoy talking with strangers.

kaixin100.cn

  D. Those who want to do business with them.

内容来自kaixin100

  答案:B

内容来自kaixin100

  50. Which of the following is true about the rules in "particularist" societies? 内容来自kaixin100

  A. They change to fit different situations. 本文来自Kaixin100

  B. People respect and obey them completely.

kaixin100.cn

  C. They don't exist.

kaixin100.cn

  D. No one obeys them.

本文来自Kaixin100

  答案:A 本文来自Kaixin100

  51. What is the main idea of this passage?

kaixin100.cn

  A. Polite behaviour varies with different cultures.

kaixin100.cn

  B. Less mobile societies have fewer rules.

Kaixin100网络,Kaixin100

  C. People from mobile societies are more polite.

Kaixin100内容管理系统

  D. Cultural differences are important. kaixin100.cn

  答案:A

kaixin100.cn

  Passage Five Kaixin100内容管理系统

  Claude-Oscar Monet ( 1840 -- 1926 ) was a French

内容来自kaixin100

  artist and a leading member of the Impressionist group of painters. Born in Paris, Monet spent his childhood in Le Havre. There he met a local artist, Eugene Boudin. Who encouraged him to become a landscape painter. 内容来自kaixin100

  In 1859, Monet went to Paris to study at the kaixin100.cn

  Academie Suisse. Between 1860 and 1862, Monet served in the army in Algeria ( 阿尔及利亚 ). He returned to Paris where he met most of the major artists of the era. In 1870, Monet married Camille Doncieux. To escape the Franco-Prnssian war,they moved to London Back to Kaixin100网络,Kaixin100

  France, they settled at Argenteuil, a boating centre on the Seine (塞纳河 ) which drew many other Impressionist painters. Working from nature was a particular symbol of the Impressionist movement, and one that Monet valued, reflecting in his paintings the ever-changing impact of light and weather conditions. Kaixin100网络,Kaixin100

  In 1872,he visited Le Havre where he painted "An Impression,Sunrise". When exhibited in 1874, part of its title was used by a critic to label the whole movement "Impressionism".

kaixin100.cn

  Monet's wife died in 1879,and he set up home with

Kaixin100网络,Kaixin100

  Alice Hoschede, the wife of one of his most important

kaixin100.cn

  sponsors. During the 1880s, Monet traveled through France painting a variety of landscapes. He gradually 内容来自kaixin100

  became better known and for the last 30 years of his life he was regarded as the greatest of the Impressionists.

kaixin100.cn

  From 1890 he began to paint a series (系列 ) of Kaixin100内容管理系统

  pictures of one subject, including "Haystacks" "Rouen

Kaixin100内容管理系统

  Cathedral" and "Waterlilies". The latter were painted in the fine garden Monet created at his house at Giverny, where he lived from 1883 on. He painted them over and

Kaixin100网络,Kaixin100

  over again,most significantly in a series especially for a museum in Paris. 本文来自Kaixin100

  52. Monet was introduced to art copyright kaixin100

  A. by an artist in his childhood

copyright kaixin100

  B. by his father in Le Havre Kaixin100内容管理系统

  C. during his short stay in Algeria

Kaixin100内容管理系统

  D. during his visit to Paris

内容来自kaixin100

  答案:A

Kaixin100网络,Kaixin100

  M.fjeduzs.com.cn

Kaixin100内容管理系统

  53. Which of the following is true according to the

Kaixin100网络,Kaixin100

  passage?

kaixin100.cn

  A. Impressionism was born in London.

内容来自kaixin100

  B. Monet was one of the sponsors of Impression

内容来自kaixin100

  C. Argenteuil was the birthplace of many impressionists

Kaixin100网络,Kaixin100

  D. Impressionist paintings are mainly based on nature

内容来自kaixin100

  答案:D

内容来自kaixin100

  54. What is said about the painting "An Impression, 内容来自kaixin100

  Sunrise"?

内容来自kaixin100

  A. It established Monet's fame as an artist for the 本文来自Kaixin100

  first time.

本文来自Kaixin100

  B. It invited a lot of strong criticism from the public.

本文来自Kaixin100

  C. It was painted by Monet and Eugene Boudin.

Kaixin100网络,Kaixin100

  D. It was the origin of the name "Impressionism". Kaixin100网络,Kaixin100

  答案:D

kaixin100.cn

  55. What do we know about Monet's life since 18907 本文来自Kaixin100

  A. He painted only for a museum in Paris. Kaixin100网络,Kaixin100

  B. He devoted himself to traveling overseas.

本文来自Kaixin100

  C. He was influenced by Alice in his painting style.

Kaixin100内容管理系统

  D. He focused on paintings of a particular theme.

本文来自Kaixin100

  答案:D

copyright kaixin100

  V. Daffy Conversation(15 points)

Kaixin100内容管理系统

  Directions:Pick out appropriate expressions from the eight choices below and complete the following dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

本文来自Kaixin100

  

内容来自kaixin100

copyright kaixin100

  Lisa:Well, honey, how did you like the opera?

copyright kaixin100

  Henry 56 ? 本文来自Kaixin100

  Lisa: Of course.

copyright kaixin100

  Henry:To tell the truth, I was bored to death. What a

kaixin100.cn

  ridiculous art form! 57

内容来自kaixin100

  Lisa:Hum! 58 ? It was beautiful. And you just saw

Kaixin100内容管理系统

  one of my favourite operas. kaixin100.cn

  Henry: 59 ,dear. I know you like opera, but it just

内容来自kaixin100

  isn't for me. I'd rather read a novel or watch a movie. 内容来自kaixin100

  Lisa=But you don't know how to appreciate opera.60 copyright kaixin100

  Henry=OK,what you're saying may be true. copyright kaixin100

  56题答案:H 本文来自Kaixin100

  57题答案:D

kaixin100.cn

  58题答案:G Kaixin100内容管理系统

  59题答案:E

内容来自kaixin100

  60题答案:F

copyright kaixin100

  Ⅳ. Writing(25 points)

本文来自Kaixin100

  Directions: For this part, you are supposed to write an essay in English in 100~120 words based on the following information. Remember to write it clearly. 本文来自Kaixin100

  61.你(Li Yuan)是班长,准备周末组织全班同学参观历 本文来自Kaixin100

  史博物馆(the Museum of History)。

copyright kaixin100

  ·周六上午8点全班在校门口集合,乘公共汽车 Kaixin100网络,Kaixin100

  前往; kaixin100.cn

  ·参观时,要认真听讲并记录重要内容;

内容来自kaixin100

  ·遵守参观规定,如:馆内不得喧哗、拍照,勿带食品

本文来自Kaixin100

  饮料入馆; copyright kaixin100

  ·下周五之前交一份参观报告。 本文来自Kaixin100

  答案:略。

Kaixin100网络,Kaixin100

TAG:
转载请注明:文章转载自  天津达闻成考网 http://www.tjdwck.com
本文地址: https://www.tjdwck.com/sttk/1165.html

提示:系统将安排老师联系您,请保持手机畅通!

上海成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注天津达闻成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
天津达闻成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
上海成考网公众号

扫一扫加入微信公众号

关注天津达闻成考网微信公众号,回复“福利”即可申请学费优惠
天津达闻成考网交流群

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答
网站介绍 联系我们 网站地图

公安备案号: 津公网安备12010402002292号

津ICP备13005769号-5

考生在线咨询

成考网微信公众号 微信交流群二维码
返回顶部∧
在线咨询

在线咨询

考试科目

招生问答

考试提醒